به گزارش مشرق به نقل از باشگاه خبرنگاران، در دومين روز پيكارهاي جهاني انتخابي المپيك در باكو آذربايجان روز جمعه دهم تير محمد باقري معتمد نماينده وزن دوم المپيكي كشورمان به روي شياپ چانگ رفت و با كسب نشان نقره نخستين سهميه المپيك ايران را نيز بدست آورد.
وي در بازي فينال مقابل شروت از تركيه قرار گرفته بود اما تماشاگران آذربايجاني با تشويق همه جانبه وي مشكلاتي را در سالن مسابقات ايجاد كردند و با فحاشي هاي خود عليه باقري معتمد باعث ايجاد تشنج بيشتر در مسابقات شدند. با اينكه مسئولان برگزاري رقابت ها خواهان آرامش بيشتر و ايجاد شرايط بهتر بودند اما كار به جايي نبردند.
اين موضوع موجب ناراحتي مسئولان فدراسيون جهاني هم نشد. فحاشي تماشاگران آذربايجاني در هنگام مصاحبه باقري معتمد و صحبت هاي وي با مسئولان فدراسيون جهاني هم ادامه داشت.
گفتني است؛ ميزباني ضعيف آذربايجاني ها موجب ناراحتي اكثر شركت كنندگان در اين مسابقات شده است